Image
Image

Freebees inwisselen?

Of je nu elektronica, beauty-artikelen of gewoon iets leuks voor in huis zoekt, we hebben voor ieder wat wils! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je Freebees in te wisselen.

Spaar Freebees bij BP!

Freebees is één van de leukste en actiefste spaarprogramma's van Nederland. U spaart razendsnel de leukste cadeau's bij elkaar en het is zelfs mogelijk uw Freebees weer in te leveren bij BP!
Er staan regelmatig persoonlijke promoties voor je klaar. Hiermee spaar je sneller FreeBees of kun je een ander leuk extraatje ontvangen.

Vraag vandaag nog een Freebees kaart aan op het station!
Image

Freebees in het kort

FreeBees is het spaarprogramma van bp.

Bij aankoop van brandstof en shopartikelen spaar je FreeBees. Die kun je dan online of in een winkel uitgeven bij een van onze partners. Kun je nog niet kiezen? Bij FreeBeesShop.nl vind je ook een ruim assortiment van cadeaukaarten.

 

Beginnen met sparen kan door een FreeBees-kaart op te halen bij een bemand BP station, of klik hier om een digitale spaarkaart aan te maken. Laat de barcode dan scannen bij een transactie en de FreeBees worden direct automatisch bijgeschreven. Uiteraard kun je ook je FreeBees-kaart toevoegen aan de BPme-app, dan spaar je automatisch FreeBees als je met de app betaalt.


Om nog sneller te sparen kun je bij je persoonlijke promoties kijken. Hier staan regelmatig acties voor je klaar om extra FreeBees te sparen of een leuk extraatje te verdienen.


Heb je een FreeBees-kaart die nog niet geregistreerd is? Doe dit dan direct, zo kun je je saldo en transacties bekijken en krijg je toegang tot persoonlijke acties. Om FreeBees te kunnen inwisselen is het noodzakelijk dat je kaart geregistreerd is.

Image